MERSİN / TARSUS - Akgedik Ortaokulu

Ekm

Ortaokul öğrencilerimiz Tarsus Doğa Parkı gezisiyle çeşitli hayvanları görme imkanına kavuştu.

Ekm

"Efendiler yarın cumhuriyeti kuruyoruz" diyen bir milletin torunları olduğumuz için gurur duyuyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 6. SINIF SOSYAL BİLGİLER ORTAK SINAV TAKVİMİ

Karne törenimiz...

Ara

Tarsus'un Fransız işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümünü büyük bir onur ve coşkuyla kutlamaktayız. 27 Aralık 1921 günü, Aziz kahramanlarımızın canları pahasına verdikleri bu onurlu mücadele, öncelikli gururumuz ve dayanışma kaynağımızdır. Atalarımızdan miras kalan vatanımızı bizden sonraki kuşaklara teslim etmenin görev ve sorumluluğunun bilinci ile Ulusal kurtuluş mücadelesi vererek bu topraklar uğruna canlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Ülkemizin kurucu lideri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde okulumuzda anma etkinlikleri düzenlendi. 1938 yılının 10 Kasım'ında, saat 09.05'te başlayan hasret ile Atamızı minnet, saygı ve özlem ile anıyoruz.

Kas

Bu günü bize armağan eden ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve bu topraklar uğruna can vermiş aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Ara

Okulumuzun çehresi değişiyor.